Novosti

Pročitajte više

Promocija mentora i savjetnika

  • 11.12.2017.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održana je 8. prosinca 2017. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Pročitajte više

EKO SURADNJA

  • 4.12.2017.

Predškolska skupina iz područnog objekta Koprivnička 2 sa svojim odgajateljicama Brankom Gregurić i Barbarom Srbić ugostile su učenike 1.e razreda OŠ Eugena Kumičića. Naš susret potaknut je sudjelovanjem u projektu „Mi jedemo odgovorno“ u koji smo uključeni kao članovi Udruge „Lijepa naša“- eko škole/ vrtići.

Pročitajte više

DJEČJI VRTIĆ SUDJELUJE U AKCIJI OBILJEŽAVANJA DANA ŠEĆERNE BOLESTI

  • 21.11.2017.

Svjetski dan šećerne bolesti se obilježava devetu godinu zaredom,sukladno preporuci Međunarodne dijabetičke federacije (engl. International Diabetic Federation). Tema obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana dijabetesa je „Žene i dijabetes – naše pravo na zdravu budućnost“ (engl. Women and diabetes – our right to a healthy future).

Pročitajte više

BESPLATNE RADIONICE S RODITELJIMA DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU „RASTIMO ZAJEDNO PLUS"

  • 17.11.2017.

Dječji vrtić Žirek započinje s provođenjem programa „Rastimo zajedno Plus“. Prva radionica održat će se u srijedu, 22.studenog 2017.

Pročitajte više

Provođenje radionica za osobni rast i razvoj za odgojiteljice dječjeg vrtića Žirek

  • 2.11.2017.

Uloga odgojiteljica u životima djece jest iznimno velika. U današnje moderno doba, djeca u vrtiću često provode više vremena u budnom stanju nego s roditeljima; odgojitelji su primjer i model djeci u ponašanju, osjećanju i bivanju.

Pročitajte više

Dani kruha u dječjem vrtiću

  • 31.10.2017.

Dani kruha, dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se u dječjem vrtiću svake godine tijekom listopada.

Ranije objavljeno